Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Розраховуйтеся кредиткою Мastercard від Креді Агріколь - отримуйте поповнення мобільного та беріть участь у розіграші сертифікатів

22 Листопада 2022

В період з 22 листопада по 22 грудня 2022 року розраховуйтеся кредитною карткою Мastercard від Креді Агріколь та отримуйте поповнення мобільного рахунку, а також беріть участь у розіграші подарункових сертифікатів. Загальний подарунковий фонд становить: 178 поповнень рахунку оператора мобільного зв’язку номіналом 250 грн кожне та головне заохочення – 5 електронних  сертифікатів «Giftmall» номіналом 3 000 грн кожен.

Для поповнення рахунку мобільного оператора потрібно здійснити щонайменше одну оплату кредитною карткою Мastercard від Креді Агріколь за рахунок встановленого кредитного ліміту на загальну суму від 3 000 гривень протягом періоду дії акції у торговельно-сервісній мережі на території України та/або у мережі Інтернет (або на загальну суму - еквівалент 3 000 грн у відповідній валюті у випадку здійснення оплати за кордоном). Визначення учасників акції, які отримують поповнення мобільного рахунку відбувається кількома етапами за наступним графіком: 28 листопада, 5 грудня, 12 грудня та 23 грудня 2022 року.

Щоб взяти участь у розіграші головного заохочення – електронного  сертифікату «Giftmall» номіналом 3 000 грн, потрібно здійснити щонайменше 15 оплат кредитною карткою Mastercard від Креді Агріколь за рахунок встановленого кредитного ліміту на загальну суму від від 50 гривень кожна транзакція (або на суму, що становить еквівалент 50,00 грн у відповідній валюті у випадку здійснення оплати за кордоном). П’ять переможців, які отримають подарунковий сертифікат, буде визначено шляхом випадкової комп’ютерної вибірки.

Звертаємо вашу увагу, що за весь період акції один її учасник може отримати одне поповнення мобільного рахунку та один подарунковий сертифікат.

Детальні умови акції тут

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно