Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Розіграш стильного органайзера для авто на честь 2 млрд грн на фінансування автомобілів у 2024 році

06 Вересня 2024

Credit Agricole видав 2 мільярди гривень на фінансування автомобілів від початку 2024 року. На честь цього, ми хочемо подарувати стильні органайзери для авто двом з тих, хто вгадає марку та модель транспортного засобу, на який було видано ювілейний кредит.

Щоб взяти участь у розіграші:

  • Підпишіться на сторінку Credit Agricole в Instagram.
  • Поставте вподобайку до посту з розіграшем.
  • Напишіть свою відповідь у коментарях, обравши один з можливих варіантів (Renault Duster, Toyota RAV4, BMW 320i, Lexus NX, Mazda CX-5) під дописом з розіграшем.

Два переможці отримають стильний органайзер для авто у подарунок.

Детальні правила розіграшу за посиланням.

Розіграш триватиме з 6 по 15 вересня 2024 року включно. Вибір переможців відбудеться 16 вересня серед тих, хто правильно назвав марку та модель авто, за допомогою сервісу random.org. Кількість коментарів обмежена: один коментар з одного облікового запису. Результати будуть опубліковані у коментарях під цим дописом. На момент розіграшу ваша сторінка має бути відкритою.

Розіграш проводиться на території України, за винятком територій, що визнані відповідно до законодавства як тимчасово окуповані, територіальних громад, які перебувають у тимчасовому оточенні (блокуванні), а також територій, де фактично ведуться бойові дії або є реальна загроза їх ведення.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно