Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Результати першого місяця участі Креді Агріколь Банку в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%»

30 Липня 2020

Більше 85 бізнес-клієнтів Креді Агріколь Банку вже скористалися державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», рефінансувавши  заборгованість по кредитах за процентною ставкою 0% річних. Такі результати першого місяця реалізації державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» в банку. 

«Креді Агріколь Банк робить свій внесок в розвиток малого та середнього бізнесу в країні, підтримуючи наших клієнтів в цей непростий час. Адже саме сегмент МСБ виявився найбільш вразливим до негативних наслідків пандемічної кризи. Чому це для нас так важливо? Ми в банку надихаємося історіями розвитку наших клієнтів, які незважаючи на всі складнощі досягають успіху. Адже часто малий та середній бізнес бере початок із чиєїсь мрії або сімейної справи. Ми вболіваємо за кожного клієнта та конкретними вчинками доводимо, що вони можуть покладатися на Креді Агріколь Банк!» ― розповідає Олександр Шелест, директор департаменту середнього корпоративного бізнесу та МСБ Креді Агріколь Банку.

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» користується великим попитом у підприємців зі всієї України.

«Ми отримали близько 150 заявок від бізнесу на загальну суму понад 780 мільйонів гривень за перший місяць участі Креді Агріколь в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Нам вдалося досягнути таких значних об’ємів зокрема через значне розширення програми та спрощення умов участі в ній. Рефінансуючи заборгованість бізнес-клієнтів, ми знижуємо тиск на їх бюджети та виступаємо в якості надійного партнера масштабної державної кампанії з  підтримки бізнесу», ― коментує Дмитро Коваленко, директор департаменту маркетингу Креді Агріколь Банку.

Нагадаємо, в середині червня 2020 року Креді Агріколь приєднався до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», підписавши договір із Фондом розвитку підприємництва щодо спільної реалізації програми підтримки мікро та малого бізнесу. Діючі клієнти нашого банку можуть отримати рефінансування заборгованості на будь-які цілі за процентною ставкою 0% до 31 березня 2021 року.  Більше інформації за посиланням https://5-7-9.gov.ua

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно