Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Програму «Рекрутуємо своїх» від Креді Агріколь відзначили на премії HR-бренд 2023

12 Квітня 2024

Програма «Рекрутуємо своїх» від Креді Агріколь перемогла в номінації «Нестандартний рекрутинг». Нагородження пройшло в рамках Премії HR-бренд Україна 2023. Загалом було номіновано понад 60 успішних HR-проектів від 56 компаній України із різних галузей: IT, фінанси, агросектору, ритейл тощо.

«Рекрутуємо своїх» - це наша відповідь викликам з рекрутингу в період війни. Завдяки цьому проєкту нам вдалося забезпечити банк необхідною людською потужністю під час війни. Для цього ми зрощували усередині та культивували внутрішній ринок праці, використовуючи традиційні інструменти зовнішнього рекрутменту та багато власного креативу. Сьогодні він став окремою частиною нашої рекрутингової стратегії, в рамках якої ми фокусуємося на розвитку співробітників та можливостях їх переходу на нові посади» - коментує Олена Урусова, директорка з персоналу Креді Агріколь.


«Цей проєкт ми запустили ще з початку повномасштабного вторгнення. Дякую всім колегам, які взяли участь в підготовці та реалізації нової стратегії. HR-команда в короткі терміни зробила велику роботу від ідеї та аналітики до залучення інструментів рекрутингу, навчання, внутрішніх комунікацій тощо. Раді, що наша робота створила можливості бути корисними в непростий час» - коментує Юлія Мінченко, керівниця управління підбору та адаптації персоналу Креді Агріколь. 

Премія HR-бренд Україна 2023 — авторитетна премія в Україні за найбільш успішні проєкти в галузі управління людським капіталом, репутацією та іміджем компаній як роботодавців, що започаткована в 2011 році. Її мета ─ визначити кращі HR-проекти компаній в галузі управління персоналом.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно