Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Приватні підприємці можуть оформити кваліфікований сертифікат електронного підпису в інтернет-банку CA+ Pro

11 Січня 2023

Маючи статус кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, Креді Агріколь пропонує приватним підприємцям отримати кваліфікований сертифікат електронного підпису, подавши заявку в інтернет-банку CA+ Pro. Це ефективне рішення, яке дозволяє бізнесу швидко та безпечно перейти на електронний документообіг та позбавляє безлічі паперових документів.

За допомогою кваліфікованого сертифікату електронного підпису клієнти завіряють платежі, підписують документи та звіти, підтверджують особистість та отримують послуги онлайн в будь-якому куточку світу, з будь-якого девайсу, на якому встановлений CA+ Pro: персонального комп’ютера, лептопа чи смартфона.

«Щоб забезпечити максимально комфортне обслуговування бізнес-клієнтів в режимі 24/7, ми створюємо цілісну цифрову екосистему навколо нашого нового інтернет-банку CAPrо. Нещодавно ми запропонували приватним підприємцям дистанційне відкриття поточного рахунку, а відтепер вони також можуть оформити кваліфікований сертифікат електронного підпису без візиту у відділення. Він завжди доступний у особистому кабінеті CAPro, щоб клієнти могли підписувати документи онлайн та замовляти послуги, де і коли їм зручно. Всі внутрішні процеси Креді Агріколь якісно налаштовані, що гарантує нашим клієнтам безперебійність надання послуг електронного підпису. Тож ми із задоволенням рекомендуємо СА+ Pro та всі його сервіси для щоденного банкінгу», - коментує Боріс Гіттон, директор з цифрового бізнесу та інновацій Креді Агріколь.

Основні переваги кваліфікованого сертифікату електронного підпису в CA+ Prо:

· Повний аналог вашого власноручного підпису

· Не потребує додаткових налаштувань

· Строк дії сертифікату - 2 роки

 Про те, як оформити кваліфікований сертифікат електронного підпису в інтернет-банку CA+ Prо, дивіться відео за посиланням

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно