Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Припинення видачі нових кредитів Креді Агріколь Банку за програмою IQ energy після 14.08.2018

14 Серпня 2018

У зв’язку з вичерпанням ліміту, відкритого для участі в програмі енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy, Креді Агріколь Банк припиняє видачу нових кредитів за цією програмою.

Всі проекти за програмою, в яких кредитні договори з Креді Агріколь Банком укладені до 14.08.2018 включно або сплачені кредитними картками банку, розглядатимуться за діючими правилам. Проекти, кредитні договори за якими будуть укладені після 14.08.2018, підтримуватися програмою не будуть.

«У листопаді 2017 р. Креді Агріколь Банк підписав зобов’язання з ЄБРР видати кредитів на підвищення енергоефективності житла мешканців України на суму 1 млн євро. Популярність кредитів за програмою IQ energy саме в нашому банку перевищила всі сподівання і виявилась навіть більшою, ніж ми очікували. На сьогодні в програмі вже зареєструвалися клієнти банку, загальна сума кредитів яких становить біля 1 млн євро. Ми вітаємо відповідальне ставлення українців до питання встановлення енергозберігаючого обладнання та модернізації своїх осель і маємо надію на подальше розширення програми та подальшу співпрацю з донорами, які надали Україні таку велику можливість», — коментує Галина Жукова, Член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за мережу, роздрібний бізнес та діджитал.

«Креді Агріколь Банк взяв дуже активну участь у програмі, зумів оперативно організувати надання кредитів на енергозберігаючі проекти, як через свої відділення, так і через кредитні картки. Варто відзначити, що в середньому клієнти цього банку витратили найбільші суми на утеплення свого житла в кредит – близько 60 тис. грн», — каже Оксана Булгакова, керівник програми IQ energy. 

Нагадаємо, для отримання компенсації за програмою IQ energy необхідно придбати енергоефективне обладнання в кредит через банк-партнер. Відповідні проекти можуть включати теплоізоляцію стін, дахів і підлог на перших поверхах; встановлення сучасних енергоефективних вікон, котлів на газі та біомасі; модернізацію систем теплопостачання; встановлення теплових систем на сонячній енергії та багато інших заходів.

В рамках програми компенсація у розмірі 35% від суми кредиту/інвестицій в енергоефективну модернізацію виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при будь-якому типі кредиту від банку-партнера. Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р, де Європейський Союз надає найбільший внесок, за підтримки Швеції та Федерального міністерства фінансів Австрії. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла — 15 мільйонів євро. Метою програми є підвищення енергоефективності українського житлового сектора. Гаряча лінія IQ energy: 0-800-505-717.

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:
Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку
Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: 
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно