Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Представники топ-менеджменту Креді Агріколь урочисто відкрили відділення нового формату у Херсоні

22 Жовтня 2020

В жовтні відбулося урочисте відкриття відділення нового формату Креді Агріколь Банку в центральній частині міста Херсон за адресою вул. Театральна, 13. Це перше регіональне відділення Південного макрорегіону, що було трансформовано в рамках масштабної модернізації мережі банку. У заході взяли участь представники топ-менеджменту банку: голова правління Карлос де Корду та заступниця голови правління Лариса Бондарєва. Після відкриття відділення вони також зустрілися з давніми корпоративними клієнтами Південного макрорегіону банку.

«Ми робимо все можливе, щоб наші клієнти відчували турботу та надійне плече Креді Агріколь Банку. Всупереч кризі ми продовжуємо розвивати банк, оновлюємо мережу відділень та інвестуємо в діджитал-канали.  Все це для того, аби бути корисними для клієнтів, аби вони завжди мали свободу вибору: відвідати сучасне відділення чи отримати повноцінний банківський сервіс дистанційно. В будь-якому разі ми гарантуємо комплексний підхід, високі стандарти обслуговування та ефективні рішення. Більше того, ми прагнемо, щоб клієнти зверталися до банку не тільки за фінансовими порадами, а й за позитивними враженнями. Впевнений, що мережа комфортних, сучасних та функціональних відділень нового формату будуть максимально сприяти цьому!» ― коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку.

Двоповерхове відділення з депозитарієм розташоване у новій сучасній будівлі та обслуговує всі клієнтські сегменти банку, в тому числі клієнтів преміум-банкінгу. У відділенні розташована зона самообслуговування 24/7, яка дозволяє в зручний для клієнта час здійснювати широкий перелік операцій із картками, рахунками та готівкою. Також відділення має сучасний депозитарій для зберігання цінностей клієнтів, зону очікування, де клієнтів пригощають кавою,   комфортний простір для обслуговування фізичних осіб та бізнесу та окрему затишну зону преміум-банкінгу.

«Відділення Креді Агріколь в Херсоні вже протягом тривалого часу демонструє впевнене зростання. Серед бізнесу, в першу чергу, найбільш активними є клієнти АПК, чиїми досягненнями та працьовитістю пишається Херсонщина. Але, звичайно, двері Креді Агріколь відкриті для всіх клієнтів, які цінують довготривалі надійні партнерські відносини, адже саме на цьому ґрунтується робота банку з усіма категоріями клієнтів, незалежно від того, чи це велика компанія, чи фізична особа. Впевнений, що відвідувачі нового відділення у Херсоні будуть приємно вражені всіма метаморфозами, що перетворили його на сучасний простір, який відповідає всім їхнім побажанням!» ― розповідає  Олександр Генкін, директор Південного макрорегіону Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь вже понад 27 років працює на українському ринку та з 2002 року представлений у Херсоні.

«Відділення  банку ― живий організм, робота якого залежить від злагодженості команди. Я очолюю колектив Регіонального відділення у Херсоні вже 17 років та пишаюся банком і нашою командою. Кожен спеціаліст робить все, аби бути корисним нашим клієнтам, працює з  душею та на результат. Задоволений сервісом клієнт, зазвичай, приводить до нас свою родину, рекомендує своїм партнерам та купує перехресні продукти. Серед наших клієнтів ― підприємства, що займають лідируючі позиції в сегментах аграрного виробництва та переробки, торгівлі, промисловості та послуг, топ-менеджери компаній та  власники бізнесу, а також пересічні громадяни. Двері нашого відділення відкриті для всіх!» ― коментує Галина Дмитренко, керівниця регіонального відділення Креді Агріколь Банку в Херсоні.

Завітайте у відділення нового формату Креді Агріколь Банку у Херсоні за адресою вул. Театральна, 13. Відділення працює з 09:00 до 18:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00, каса працює до 17:00.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно