Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Понад 1 млн на сімейний центр ментального благополуччя «Твоя опора» у м. Ворзель

09 Серпня 2024

Креді Агріколь спрямував понад 1 млн грн на Сімейний центр ментального благополуччя «Твоя опора», який знаходиться у м. Ворзель. На ці кошти придбали більше 100 позицій: меблі, матеріали для облаштування ігрового майданчику , сенсорної кімнати та кімнати спеціалістів.

Центр безкоштовно допомагає постраждалим від війни дітям і дорослим з Бучі, Ірпеня та Ворзеля. У ньому фахівці надають комплексну професійну допомогу як діткам, так і їхнім родинам. Також є програми, які включають в себе інноваційні методи та підходи задля поліпшення психологічного та фізичного здоров’я відвідувачів центру.

«Війна не тільки несе фізичну загрозу, але й створює постійний тиск, провокує стреси та невпевненість у завтрашньому дні. Наслідки пережитого ми відчуватимемо навіть через багато років після нашої перемоги. Тому так важливо вже зараз працювати над розв’язанням цих проблем, приділяючи особливу увагу дітям та їхнім батькам. Саме тому для нашого фонду Сімейний центр ментального благополуччя "Твоя опора" — дуже важливий проєкт. Це логічне продовження діяльності нашого фонду, який вже майже 10 років надає масштабну допомогу в сфері медицини, гуманітарній, освітній, а також опікується сиротинцями та найбільшим прихистком для ВПО у Львові», - розповідає Валерія Татарчук, засновниця та генеральна директорка БФ "Твоя опора".

З березня 2024 року Сімейний центр ментального благополуччя надав допомогу 336 діткам та 202 дорослим.

«Ми раді стати частиною цього важливого проєкту від «Твоя опора» та підтримати діток та їх близьких, які переживають психологічні травми внаслідок війни», - Карлос де Корду, Голова Правління Креді Агріколь.

Креді Агріколь активно розвиває свою програму корпоративно-соціальної відповідальності WeCare! Лише за час повномасштабного вторгення ми спрямували на благодійність близько 140 млн грн.

БФ «Твоя опора» - одна з найбільших гуманітарних організацій України. Фонд створений в 2014 році та є професійною, прозорою і підзвітною організацією та однією з небагатьох в Україні, звіти якої щорічно перевіряються незалежним аудитором. Вона активно співпрацює з бізнесом та міжнародними організаціями.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно