Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Переваги та можливості нового інтернет-банку для приватних підприємців CA+ Pro

07 Листопада 2022

На початку листопада Креді Агріколь запустив CA+ Pro – новий сучасний інтернет-банк для IT професіоналів, представників креативних індустрій та інших приватних підприємців. При створенні CA+ Pro банк орієнтувався на потребу клієнтів у повноцінному управлінні фінансами онлайн, необхідність гармонійно поєднувати бізнес- та особисті потреби користувачів системи, а також найкращий досвід міжнародної групи Креді Агріколь.

«Ми комплексно підходимо до обслуговування IT професіоналів та приватних підприємців і пропонуємо їм цілісну екосистему продуктів та послуг, у серці якої відтепер наш новий CA+ Pro. Наша основна мета – зробити клієнтський досвід приємним, тому ми подбали про зручний перехід із СА+ Pro в персональний мобільний банк СА+ та про легку міграцію на СА+ Pro діючих бізнес-клієнтів і підключення нових. Підприємці можуть відкрити рахунок у банку повністю онлайн не відвідуючи відділення. А щоб отримати максимум переваг від обслуговування в Креді Агріколь, ми пропонуємо також спеціальний тарифний пакет IT Professionals та карткові пакети з ексклюзивними сервісами та преміальними послугами. Далі буде ще більше банкінгу онлайн!» - коментує Боріс Гіттон, директор з розвитку цифрового бізнесу та інновацій Креді Агріколь.

CA+ Pro має такі переваги для приватних підприємців:

  • Сучасні рішення та весь необхідний функціонал.
  • Зручний та швидкий перехід із CA+ Pro в персональний банкінг СА+.
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та приємний дизайн.
  • Доступ в онлайн-режимі із будь-якої точки світу на комп’ютері, у планшеті чи смартфоні.

Можливості CA+ Pro:

  • Зручний доступ до всіх гривневих та валютних рахунків.
  • Усі необхідні платежі та контроль руху коштів. Перекази за реквізитами, на картку фізичної особи та обмін валюти в режимі онлайн, контроль руху коштів.
  • Продаж валюти у кілька кліків та за пільговими тарифами в рамках пакету IT Professionals.

Креді Агріколь поетапно переводить всіх діючих клієнтів на новий СА+ Pro та одночасно пропонує підключення системи новим клієнтам. Подробиці та можливість подати заявку онлайн тут https://capluspro.credit-agricole.ua/ та за телефоном 0-800-30-0004

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно