Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Опинитися у світі великого кіно – безцінно!

01 Березня 2016

Розраховуйтеся преміальною карткою MasterCard® (Gold, World, Platinum) від Credit Agricole через POS-термінали та/або у мережі Інтернет з 1.03.2016 до 20.04.2016 та отримайте унікальну можливість відвідати Каннський кінофестиваль!

Цього року в Каннах відбудеться 69-й міжнародний кінофестиваль, що збере найяскравіших зірок сучасності на одному червоному килимі. Подорож на Каннський кінофестиваль* – це Ваша унікальна можливість опинитись за кулісами однієї з найгучніших кіноподій світу. Лазурний берег Франції збирає найвідданіших фанатів кіномистецтва і Ви можете стати одним із них!

*«Подорож на Каннський кінофестиваль» означає сертифікат, що надає можливість отримати переможцеві та особі, що його супроводжує, поїздку до міста Канни (Франція) на три дні (19—21.05.2016 року) та включає такі послуги:

  • авіапереліт Київ – Ніцца – Київ;
  • трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання (місто Канни);
  • проживання та харчування у готелі рівня не нижче 4 зірок;
  • квитки на відвідування показу фільмів згідно з програмою Каннського фестивалю;
  • інші розважальні заходи, які визначає організатор (Priceless Surprise).

Якомога частіше розраховуйтеся преміальною карткою MasterCard® від Credit Agricole та отримуйте більше шансів виграти незабутню та дивовижну подорож до Канн!

Акція проходить з 01.03.2015 до 20.04.2015 включно на всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих територій.

Офіційні правила Акції>>

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно