Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Об’єднана мережа банкоматів «АТМоСфера» діятиме і надалі

21 Липня 2016

Раді повідомити, що за ініціативи Креді Агріколь Банку та інших банків-партнерів керівництвом «АТМоСфера» ухвалено рішення про збереження мережі. Тож, всі держателі платіжних карток Креді Агріколь Банку зможуть і надалі знімати готівкові кошти за лояльними тарифами у понад 1000 банкоматах банків-партнерів. До об’єднаної мережі, окрім Креді Агріколь Банку, наразі входять: Банк «Південний», «Правекс-Банк», «ОТП Банк», «Банк Платинум», «ВіЕс Банк», «Ідея Банк», Банк «Інвестицій та Заощаджень», «БТА Банк» та Банк «Український капітал». Актуальний перелік банків-еквайєрів із зазначенням адрес відповідних банкоматів можна знайти на офіційному сайті Креді Агріколь Банку в розділі «Відділення і банкомати». За умови можливих змін банк обов’язково заздалегідь проінформує своїх клієнтів окремим повідомленням.

«Після появи у ЗМІ у квітні 2016 року інформації стосовно питання подальшого існування об’єднаної банкоматної мережі «АТМоСфера» Креді Агріколь Банк розпочав шукати підходи, які б забезпечили нашим клієнтам такі ж вигідні та зручні, як і раніше, умови користування банкоматами цієї мережі. Тоді було вирішено, що, незалежно від розвитку ситуації, Креді Агріколь Банк не змінюватиме тарифи за зняття готівки в мережі об’єднання навіть після офіційної дати припинення існування банкоматної мережі «АТМоСфера». За рахунок цього нам вдалося досягти збереження поточних умов обслуговування для наших клієнтів. Зараз раді повідомити, що спільними зусиллями банків-партнерів цієї мережі ми змогли запобігти припиненню діяльності об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера». Тож, наші клієнти і надалі користуватимуться комфортними тарифами та доступністю мережі банкоматів по всій країні», - прокоментувала Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку.

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник,
начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно