Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Новий рекорд Креді Агріколь Банку! Лідер з автокредитування видав 1 млрд грн кредитів на авто!

17 Липня 2017

Лише за 6 місяців з лишком 2017 року Креді Агріколь Банк видав 1 млрд грн кредитів на авто, перевершивши таким чином свій власний минулорічний рекорд та вкотре закріпивши за собою статус беззаперечного лідера на ринку автокредитування. У 2016 році досягти аналогічної суми виданих автокредитів банку вдалося у листопаді.

Креді Агріколь Банк не міг залишити таку подію поза увагою, тому банк продовжить минулорічну традицію віддячувати своїм клієнтам за довіру та лояльність. Тож клієнт, позика якого стала «мільярдною» у портфелі Креді Агріколь Банку у 2017 році, отримав спеціальний подарунок від Креді Агріколь Банку – 1 тонну палива.

Власником подарункового запасу «Палива на рік» у вигляді 1000 літрів бензину став Плам Євген Ігорович, який оформив кредитний договір 12 липня 2017 року, а 13 липня саме його кредит став «мільярдним» під час видачі. Автомобіль Тойота, який подарував щасливому власникові запас палива на цілий рік, було придбано в автосалоні Тойота Центр «Мотор-Олви» у Кропивницькому. 

Креді Агріколь Банк цінує вибір своїх клієнтів та докладає усіх зусиль, щоб їхня співпраця з банком була взаємовигідною та тривалою.

«Ми пишаємося провідними позиціями на ринку автокредитування України та прагнемо відповідати статусу лідера, пропонуючи найкращі умови продуктів та найвищий рівень послуг нашим клієнтам. У 2016 році сума виданих Креді Агріколь Банком автокредитів сягнула позначки 1,3 млрд грн,  -  зазначає Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.Сьогодні ми святкуємо перший і, я сподіваюся, не останній у цьому році «мільярдний» кредит на авто!».

Лідерські позиції банку у сфері автокредитування – результат  тривалої роботи у цьому напрямі. Ще у 2007 році саме Креді Агріколь Банк став одним із перших банків на українському ринку, що почав активно розвивати автокредитування фізичних осіб. Протягом кількох останніх років банк твердо утримує лідерські позиції у цій сфері, утримуючи 50% українського ринку. Це підтверджують численні нагороди у номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів, понад 50 тисяч задоволених клієнтів, партнерство із понад 400 автосалонами та провідними автовиробниками.

«Досягти таких рекордних показників Креді Агріколь Банку вдалося завдяки комплексному підходу: досвідчена команда, що добре орієнтується на ринку, прозорі умови кредитування, простота, якість та безпечність продукту, найкращі процентні ставки, незмінні протягом всього терміну використання кредиту, а також довготривала налагоджена співпраця з автодилерами», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.

З 2008 року Креді Агріколь Банк активно розвиває партнерські програми з автовиробниками,  завдяки чому може запропонувати клієнтам спеціальні умови кредитування та вигідні кредитні програми для придбання авто, автомобільних запчастин та аксесуарів, сервісні роботи, технічне обслуговування. Сьогодні банк співпрацює з понад 400 автосалонами і автовиробниками, серед яких Renault, Nissan, Toyota, Lexus, Peugeot, Citroen, Infiniti та інші відомі автомобільні бренди.

Система менеджменту якості автомобільного кредитування Креді Агріколь Банку забезпечена на рівні, який відповідає міжнародному стандарту, що підтверджується сертифікатом відповідності стандарту ISO 9001:2015 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Зазначимо, Креді Агріколь – єдиний в Україні банк, який має такий сертифікат, тому може гарантувати клієнтам прозорість послуги.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно