Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Нова програма автокредитування для моделей Mazda: CX-60, CX-90, CX-9

31 Січня 2024

Креді Агріколь Банк із задоволенням повідомляє автолюбителям та поціновувачам японського бренду Mazda про старт спеціальних умов кредитування на низку моделей: Mazda CX-60, Mazda CX-90 та Mazda CX-9. Серед переваг програми:

  • відсоткова ставка від 0,01% річних;
  • перший внесок по кредиту від 30% вартості автомобіля;
  • термін кредитування до 5 років (60 місяців).

Для клієнтів доступне дострокове погашення кредиту.

Кросовери Mazda CX-60, Mazda CX-90 – це новинки в лінійці бренду, зі свіжим витонченим дизайном, потужними двигунами та сучасним оснащенням, подарують задоволення від керування та комфорт. А на модель Mazda CX-9 діє виняткова цінова пропозиція, що робить її покупку привабливішою.

Кредит на авто від Креді Агріколь Банк – це лояльні умови для клієнтів, відсутність прихованих платежів, швидке прийняття рішення по заявці та відповідність вимогам стандарту міжнародної системи з управління якістю ISO 9001. Що дозволяє легко стати власником сучасного японського автомобіля.

Більш детально ознайомитись з умовами кредитування на моделі Mazda CX-60, Mazda CX-90 та Mazda CX-9 ви можете та розрахувати орієнтовний платіж за кредитом ви можете за посиланням.

Реальна річна процентна ставка становить 34,90% (розрахована виходячи з максимальної суми кредиту 2 600 000 грн. та максимального строку користування кредитом).

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно