Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Нова пошта залучила кредит на 20 млн дол. на розвиток логістичного хабу на заході України

20 Серпня 2024

"Нова пошта" та банк Credit Agricole підписали кредитну угоду на 20 млн дол. Кредит видається терміном на 5 років та буде спрямований на розширення логістичних потужностей компанії на заході України.

Зокрема, ці кошти фінансують викуп двох терміналів у Львівській області (поштовий та вантажний) з метою подальшого розширення їх пропускної спроможності. Крім того, кредит передбачає автоматизацію та збільшення операційних можливостей терміналів - планується встановити нові сучасні сортувальні лінії. Все це має втричі збільшити потужності хабу.

«Група NOVA має велику інвестиційну програму й постійно шукає оптимальні джерела її фінансування. Це вже не перший кредит Новій пошті від банку Credit Agricole і нова угода є послідовним розвитком нашої стратегічної співпраці. У контексті того, що штаб-квартира банку знаходиться у Франції, а ми нещодавно відкрили наше перше відділення у Франції - така співпраця матиме перспективу і для нашого майбутнього розвитку у ЄС. Коли прийде час фінансувати масштабні міжнародні проєкти, ми хочемо мати надійну кредитну репутацію в провідних європейських банках”, - говорить Петро Фоков, фінансовий директор групи NOVA..

«Група Credit Agricole продовжує своє активну присутність та допомогу у розбудові та відновленні країни. Ми дуже цінуємо довготривалі відносини та раді сприяти розвитку бізнесу наших клієнтів в Україні та за кордоном, аби якомога більше людей відчули переваги сучасного сервісу доставки, а бренд України та Нової Пошти гордо звучав на міжнародній арені. Credit Agricole входить в ТОП-10 найбільших банків країни і є надійним партнером для українського бізнесу вже 31 рік. Банк пропонує клієнтам переваги якісного європейського обслуговування та фінансових рішень як в Україні, так і в інших країнах своєї глобальної присутності», - прокоментував Ігор Куропій, директор департаменту міжнародного та великого корпоративного бізнесуCredit Agricole Bank.

Про Credit Agricole Bank

Credit Agricole є одним із найстарших іноземних банків, що працює в Україні з 1993го року та надає широкий спектр банківських послуг як універсальний банк. Банк є частиною міжнародної Credit Agricole Group, що має головний офіс у Франції та входить до 10 найбільших банків світу за розміром активів згідно з рейтингом The Banker 2024.

Український головний офіс Credit Agricole розташований в Києві, а його мережа представлена 139 відділеннями. За результатами опитування Euromoney 2023, банк був визнаний як найкращий в кеш-менеджменті в Україні.

Credit Agricole підтримує економіку України, сплативши 3,3 млрд грн всіх податків і внесків за 2023 рік, а прибуток за рішенням акціонера був направлений на збільшення капіталу для подальшого розвитку діяльності, зокрема і нового напряму лізингу. Під час війни банк спрямував понад 144 млн грн на придбання медичного обладнання для українських лікарень та допомогу постраждалим.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно