Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Нова партнерська програма для агробізнесу від Креді Агріколь Банку та KUHN

06 Грудня 2016

Креді Агріколь Банк та компанія KUHN пропонують спеціальну програму фінансування для придбання сільгосптехніки KUHN.

Згідно з умовами програми, сільгоспвиробники мають змогу придбати техніку в офіційних дилерів KUHN у кредит за привабливими відсотковими ставками від 10% річних у гривні, строком до 60 місяців і початковим внеском від 20%. Графік погашення кредиту адаптовано до надходжень від реалізації врожаю, а комісія за дострокове погашення кредиту відсутня.

 «Як банк-партнер для агробізнесу ми пропонуємо зручні та ефективні фінансові інструменти разом з нашими партнерами - світовими виробниками сучасної сільськогосподарської техніки. Нова партнерська програма з компанією KUHN дозволить задовольнити потреби аграріїв у фінансуванні інвестиційних проектів, пов’язаних із технічним забезпеченням виробничого циклу», - зазначає Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку.

 Офіційні дилери, у яких можна придбати техніку за даною програмою:

  • ТОВ «Аграрна-індустріальна компанія»
  • ТОВ «Ерідон Тех»
  • ТОВ «Мінетех»
  • ПрАТ «Волинська Фондова Компанія»
  • ТОВ «Техноторг»
  • ТОВ «Агроресурс»
  • ТОВ «Приват Лізинг»

Про Креді Агріколь:

 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua
Сайт банку: www.credit-agricole.ua

Про KUHN:

Компанія KUHN була заснована Йозефом Куном в 1828 році у Франції в маленькому місті Саверн. Зараз це велика міжнародна корпорація, найбільший виробник причіпних та навісних машин, з 10 заводами, розташованими в Європі, Північній та Південній Америці. Група компаній пропонує широкий вибір сільськогосподарської техніки, яка найбільшим чином відповідає вимогам виробників сільськогосподарської продукції: плуги від 2 до 13 корпусів, техніку для обробітку грунту, а також широкий вибір посівних машин. ви зможете підібрати зернові або просапні сівалки, посівні комбінації для будь-яких технологій і умов роботи. Прості і зручні в регулюванні розкидачі мінеральних добрив забезпечать вам високу точність внесення. Всесвітньо відома кормозаготівельна техніка KUHN, що включає 33 моделі косарок, дозволить вам заготовити корм вищої якості. А щодо техніки для тваринництва і подрібнення пожнивних решток, то останні новинки задовільнять побажання найвимогливіших господарств.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно