Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Наглядова рада Креді Агріколь Банку призначила нового Голову Правління

01 Квітня 2020

З квітня 2020 року Карлос де Корду призначений на посаду Голови Правління Креді Агріколь Банку. Карлос є наступником Жан-Поля Пьотровскі, який очолював Правління банку з 2015 року.

Карлос де Корду  - досвідчений банкір, який присвятив понад 30 років свого професійного життя групі Креді Агріколь. До початку роботи в українському банку Карлос очолював банк Креді Агріколь Сербія, де з квітня 2016 року обіймав посаду Президента Виконавчої Ради. Він відповідав за усі бізнес-операції Креді Агріколь Банку в Сербії, який налічує 80 відділень і є роботодавцем для понад 1 000 працівників. До цього протягом п’яти років Карлос відповідав за взаємодію між CA-CIB та Групою Креді Агріколь. З 2007 року він також обіймав дуже відповідальні фінансові посади в Азії, а саме - в CA-CIB у Гонконгу та в компанії CA-CIB у Тайланді.

«Для мене  велика честь приєднатися до Креді Агріколь в Україні – сильного та надійного банку, розбудованого досвідченою командою під керівництвом Жан-Поля. Банк добре відомий на рівні Групи завдяки своїм фінансовим результатам, що зростають з року в рік, провідним позиціям на банківському ринку України та високопрофесійній команді. Я ціную можливість зробити свій внесок у посилення позиції Креді Агріколь як одного з провідних українських банків. Хочу подякувати Жан-Полю за те, що  він, як справжній капітан, вправно тримав штурвал аж до самого завершення своєї подорожі в Україні. Ми нині потрапили у шторм, але завдяки зусиллям усієї команди банк абсолютно готовий подолати цей шторм та продовжує обслуговувати своїх клієнтів з великим професіоналізмом і відвагою. Безперечно, для всіх нас це великий виклик. Але ми маємо спільну місію: діємо щодня в інтересах клієнтів і суспільства. І саме тому я впевнений, що разом ми здолаємо усі труднощі, будемо готові скористатися можливостями, які з’являться завтра, та посилити свої позиції на ринку», - коментує Карлос де Корду, новий Голова Правління Креді Агріколь в Україні

Карлос де Корду очолюватиме Креді Агріколь Банк, що налічує 150 відділень та є роботодавцем для понад 2400 працівників.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно