Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Мрії здійснюються з Credit Agricole!

16 Січня 2020

Креді Агріколь Банк вітає переможців акції «Weekend у Парижі з Credit Agricole»!



Ними стали Ангеліна Підірко (Київ), Леонід Ковальчук (Бердичів), Ірина Кисельова (Житомир), Наталія Доломанова (Олександрія), Ярослав Будний (Миргород). Щасливі переможці вже скоро проведуть незабутні вихідні у найромантичнішому місті світу – Парижі!

Вихідні в столиці Франції – мрія справжніх мандрівників та шукачів натхнення. На жаль, для багатьох людей ця мрія залишається недосяжною. Але завдяки Креді Агріколь Банку вона стала реальністю для п’ятьох українців! Подорож до Парижа – найкращий подарунок клієнтам французького банку та вдячність за їхню довіру.

«Париж – це місто неймовірних вражень, місто, яке захоплює і надихає на нові звершення. Ми раді, що нам вдалося зробити наших клієнтів щасливішими не лише від користування продуктами банку, але й від того, що вони знову повірили у дива напередодні Нового року. Неможливо передати словами, наскільки зворушливими були емоції переможців акції! Креді Агріколь Банк максимально орієнтований на клієнтів і ми прагнемо пропонувати їм не тільки якісні продукти та високий рівень обслуговування. Наша мета – створити надійні та довірливі відносини з клієнтами. Для нас «Weekend у Парижі» означає подарувати клієнтам частинку французького шарму та атмосфери легендарного міста», – коментує Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь Банк активно сприяє поширенню французької культури в Україні і ми впевнені, що подорож до Парижа дозволить клієнтам поринути в атмосферу тепла, свята та захопливих вражень. Банк бажає переможцям незабутньої подорожі!

Нагадаємо, що акція «Weekend у Парижі з Credit Agricole» тривала з 7 жовтня по 22 листопада 2019 року. Для участі потрібно було оформити один із акційних продуктів банку. Постійні клієнти Креді Агріколь також могли долучитися, якщо їхні друзі оформлювали акційні продукти, використовуючи індивідуальний промокод клієнта.

Відео з вручення призів можна переглянути за посиланням.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно