Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Лариса Бондарєва увійшла до рейтингу ТОП 50 найуспішніших жінок України за версією журналу «Бізнес»

21 Березня 2018

Вже другий рік поспіль Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку, входить до рейтингу 50 найуспішніших бізнес-леді за версією всеукраїнського видання «Бізнес». В рамках спецпроекту «Леді Бізнесу» Лариса Бондарєва увійшла до п’ятірки найуспішніших леді фінансового сектору.

«Лариса Бондарєва, Член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро, працює у банку із 2007 року. Як відомо, фінустанова спеціалізується на роботі з аграріями. Не в останню чергу завдяки старанням пані Бондаревої у 2017 році Креді Агріколь Банк отримав рекордний чистий прибуток, що перевищив 1,1 млрд грн. Це на 302 млн грн, або на 37% більше ніж у 2016 році. Обсяг кредитів (до вирахування резервів), виданих юридичним особам, збільшився на 8%», - зазначає редакція видання «Бізнес».

Щороку журнал «Бізнес» визначає найуспішніших бізнес-леді країни. Для цього редакція журналу самостійно складає список жінок, які надихають та задають нові тренди в українському бізнесі, орієнтуючись на бізнес-досягнення представниць прекрасної статі. Читачі мають змогу обирати переможниць шляхом голосування, а також доповнювати список в залежності до заданих  галузей.

«Висока оцінка роботи наших топ-менеджерів авторитетними експертами є особливим визнанням і свідченням правильності вектору руху. Лариса Бондарєва очолює блок корпоративного бізнесу Креді Агріколь Банку близько 8 років. І протягом всього часу ця бізнес-лінія демонструє позитивну динаміку, приріст кредитного та депозитного портфелів, збільшення кількості корпоративних клієнтів. Креді Агріколь укріплює свої позиції як основного фінансового партнера для міжнародних та локальних компаній, а представники агробізнесу вкотре дають нам найвищі рекомендації як найкращого банку для аграріїв. Я пишаюся досягненнями Лариси та її команди та дякую їй за професійність, відданість свої  справі та інноваційний підхід», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Варто зазначити, що у 2017 році Лариса Бондарєва також отримала звання «Найкращий корпоративний банкір» за версією інформаційного агентства FinClub. За даними дослідження компанії GFK-Україна, індекс рекомендацій клієнтів Креді Агріколь Банк в агросекторі становить 68%, що є найбільшим показником на ринку. Також у 2017 році Креді Агріколь Банк здобув перемогу в номінації «Найкращий аграрний банк» рейтингу «Фінансовий Оскар» щотижневого журналу «Бізнес» та увійшов у ТОП-3 як «Найкращий банк для МСБ». 

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно