Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Лариса Бондарєва увійшла до рейтингу ТОП-20 найуспішніших жінок України за версією журналу «Власть денег»

11 Січня 2019

Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку, другий рік поспіль увійшла до рейтингу 20 найуспішніших бізнес-леді України за версією видання «Власть денег». Рейтинг відзначає засновниць, власниць, керівниць українських компаній, які доcягли у своїй справі видатних результатів.      

«У фокусі Креді Агріколь – підтримка корпоративного бізнесу. Я вдячний Ларисі та її команді за внесок у розвиток цього сегменту, адже вказана бізнес-лінія демонструє позитивну динаміку, приріст кредитного та депозитного портфелів, збільшення кількості клієнтів. Креді Агріколь зміцнює свої позиції як основного фінансового партнера для міжнародних і локальних компаній, МСБ та агрі-агро», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.      

Лариса Бондаєва почала свою роботу в Креді Агріколь Банку в 2003 році. Близько дев’яти років вона очолює блок корпоративного бізнесу банку. Також у 2018 році Лариса Бондарєва була призначена заступником Голови Правління у сфері корпоративного бізнесу, МСБ та агрі-агро і очолила новий блок – ринки капіталу.       

«Важлива особливість нашого банку - це філософія взаємин із клієнтами, де фокус – на моделі партнерства і довіри. Ми прагнемо робити для клієнтів більше, бути справжніми партнерами і тим самим створювати для них додаткову цінність. Філософія партнерства втілюється також у формулі co-creation. Ми все більше створюємо разом із нашими клієнтами. Вони виступають для нас головними експертами щодо банкінгу майбутнього, діляться своїм баченням, оцінюють продукти, сервіси. Ми ж допомагаємо їм побачити зони росту і вдосконалення їхнього бізнесу, розробляємо спільні проекти, в тому числі і з залученням Групи», - коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку.       

Щороку журнал «Власть денег» визначає найуспішніших бізнес-леді країни. Цього разу при відборі кандидаток головними критеріями були результати, досягнуті компаніями під керівництвом претенденток, включаючи організаційні рішення, технологічні інновації, інвестиційні досягнення та фінансові успіхи. Враховували освіту, досвід роботи та інші професійні показники. Крім того, брали до уваги благодійну діяльність та участь у соціальних програмах.  

Варто зазначити, що вже два роки поспіль Лариса Бондарєва також входить до рейтингу «ТОП-50 найуспішніших жінок України» за версією журналу «Бізнес», а у 2017 отримала звання «Найкращий корпоративний банкір» за версією інформаційного агентства FinClub. За даними дослідження компанії GFK-Україна, індекс рекомендацій клієнтів Креді Агріколь Банку в агросекторі становить 68%, що є найбільшим показником на ринку. Також Креді Агріколь Банк третій рік поспіль здобув перемогу в номінації «Найкращий аграрний банк» рейтингу «Фінансовий Оскар» щотижневого журналу «Бізнес» та увійшов у ТОП-3 як «Найкращий банк для МСБ».   

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».  

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зав’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно