Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Лариса Бондарєва увійшла до рейтингу 50 найбільш ефективних бізнес-леді України

14 Березня 2017

Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро, увійшла до рейтингу 50 найбільш ефективних бізнес-леді України за версією всеукраїнського видання «Бізнес» в рамках спецпроекту «Леді Бізнесу». Лариса Бондарєва також визнана однією з 10 найефективніших леді у фінансовому секторі.

Як коментує редакція видання «Бізнес»: «Лариса Бондарєва вже кілька років відповідає за такі важливі напрями діяльності, як корпоративний бізнес і робота з малим та середнім бізнесом. Відомо, що Креді Агріколь Банк спеціалізується на роботі з аграріями. Останнім часом пані Бондарєва часто коментує відповідні теми в пресі, займає активну позицію у питаннях розвитку зазначених напрямів. І, варто визнати, головна ставка – не на слова, а на справи. Її зусиллями банк впевнено займає провідні позиції в цих сегментах ринку». 

Зазначимо, що минулого року Лариса Бондарєва була визнана «Кращим корпоративним банкіром» за оцінкою експертного журі рейтингу «50 провідних банків України» компанії «Фінансовий клуб». 

«Одним з ключових факторів успіху Креді Агріколь Банку є потужна команда топ-менеджерів, які задають темп и вектори руху, надихають свої команди та створюють сприятливі умови для синергії та співпраці. Я пишаюся черговою відзнакою Лариси Бондарєвої, адже це визнання є свідченням ефективного менеджменту блоку корпоративного бізнесу, високої оцінки з боку клієнтів та експертів ринку. Історично Креді Агріколь є референсним банком для корпоративного бізнесу: від міжнародних корпорацій та великих локальних компаній до сегменту СМБ та агрі-агро. І я вдячний Ларисі та її команді за внесок у розвиток цього пріоритетного напряму для нашого банку», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Критерієм вибору учасниць рейтингу «Леді Бізнесу» стала ефективність проекту, який очолює бізнес-леді. Редакція журналу «Бізнес» сформувала початковий список учасниць і збирала голоси користувачів на сайті. Крім того, у процесі голосування кожен мав можливість додати до списку власну кандидатуру, за яку також можна було голосувати. Таким чином, був складений перелік 50 бізнес-леді, які формують жіноче обличчя ділової еліти України.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно