Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Купуйте страховий поліс «Автоцивілка» у мобільному банку СА+

16 Липня 2021

В мобільному банку СА+ від Креді Агріколь з’явився новий сервіс – придбання страхового поліса «Автоцивілка» та поліса добровільного страхування цивільно-правової відповідальності всього в кілька кліків на смартфоні. Автоцивілка - це поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників авто, який забезпечує відшкодування завданих збитків у разі ДТП, спричиненої власником полісу.

Щоб оформити страховий поліс у мобільному додатку СА+, необхідно у вкладці «Продукти» обрати опцію «Придбати страхування», потім – «Автоцивілка». Заповнити коротку форму, яка містить дані про авто та його власника. Після цього користувач СА+ може переглянути пропозиції страхових компаній, зокрема вартість полісів, розмір франшизи та інші параметри, обрати найкращу з них та придбати її, розрахувавшись карткою в додатку. Після купівлі Автоцивілки клієнти також можуть збільшити ліміт покриття, а електронний поліс можна отримати на пошту або відразу завантажити в СА+ та насолоджуватися приємними та безпечними подорожами на авто.

Банк ретельно відбирає партнерів, співпрацює лише з надійними представниками страхового ринку України та входить до міжнародної групи Креді Агріколь (Франція), лідера в банківському страхуванні. У новому сервісі СА+ поєднаний досвід та філософія Групи з потребою клієнтів отримувати послуги в режимі 24/7. Креді Агріколь ― банк № 1 серед автолюбителів!

Додаток СА+ оновлюється автоматично, проте якщо налаштування смартфону не дозволяють цього зробити, користувач може самостійно завантажити останню версію додатку за посиланнями:

 Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно