Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Кредитна програма Renault Бонус – ставку зменшено!

09 Липня 2024

Рено Україна разом з Mobilize Financial Services оновлює кредитну програму Renault Бонус, зробивши її ще вигіднішою для клієнтів. Кредитування здійснює Креді Агріколь Банк.

Як і раніше, програма дозволяє отримати знижку при купівлі автомобіля в кредит і зменшити його ціну, адже ви отримуєте від 55 000 до 95 000 грн вигоди від вартості автомобіля залежно від обраної моделі. Ця вигода стає в нагоді, коли йдеться про додаткові фінансові витрати (комісія, страхування та ін.) на етапі оформлення кредиту.

Відтепер мінімальний авансовий внесок становить від 20%, замість 30% раніше, а процентну ставку знижено з 14,9% до 12,9% річних.

Надійним кредитним партнером Renault в Україні понад 15 років виступає Креді Агріколь Банк. З 2009 року успішно профінансовано понад 24 тисяч клієнтів АТ «Рено Україна».

Дізнавайтеся про детальні умови кредитування на офіційному сайті Renault або звернувшись до найближчого представника офіційної дилерської мережі Renault.

Mobilize Financial Services — бренд фінансових послуг групи Renault з понад 100-річним досвідом і представлений в більш ніж 35 країнах. Він пропонує низку фінансових продуктів і послуг для фізичних та юридичних осіб, а також широкий спектр страхування та послуг мобільності.

Ви можете отримати кредит за програмою «Renault Бонус» від Mobilize Financial Services для придбання автомобіля Renault в Креді Агріколь Банк на наступних умовах:

  • максимальний строк кредиту – 60 місяців,
  • перший внесок – від 20% від вартості автомобіля,
  • максимальна сума кредиту – 2600000 грн,
  • процентна ставка – 12,9% річних,
  • одноразова комісія банку за видачу кредиту – 2,9% від суми кредиту
  • комісія за операції в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна – 750 грн
  • реальна річна процентна ставка становить 35,3% річних (розрахована виходячи з максимальної суми кредиту та максимального строку користування кредитом)

Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України крім тимчасово окупованих територій та територій, на яких державні органи України тимчасово не здійснюють свої повноваження (території, що перебувають в оточенні (блокуванні) та/або території на яких тривають активні бойові дії), внаслідок збройної агресії Російської федерації проти України розпочатої 24 лютого 2022 року. Не кредитуються області (якщо клієнт проживає та/або отримує дохід від бізнесу в цих областях): Луганську, Донецьку, Херсонську, Запорізьку, АРК. Кредитує АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний № 149 у Державному реєстрі банків. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно