Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Кредитна картка від Креді Агріколь повертається

29 Квітня 2024

Креді Агріколь поновлює кредитування для клієнтів в рамках кредитної картки «Наполеон». Це кредитна картка для щоденного шопінгу, покупок в інтернеті та подорожей з пільговим періодом до 62 днів для всіх типів операцій. Тобто, якщо ви повернете на картку всю суму використаних кредитних коштів протягом 62 днів, то заплатите за користування цими коштами лише 0,01% річних, а у разі перевищення пільгового періоду – 3% на місяць. Реальна річна процентна ставка по кредиту на картку 43,26%.

Серед основних переваг кредитної картки від Креді Агріколь - кредитний ліміт до 250 000 грн строком на 3 роки, безкоштовні випуск та обслуговування картки, а також безкоштовне поповнення рахунку.

Більше подробиць тут

Замовити кредитну картку можна у відділеннях або на сайті банку

«Ми підтримуємо наших клієнтів та поступово повертаємо роздрібне кредитування, що зазнало обмежень від початку війни. Окрім прозорих умов та чесного партнерства, нашим клієнтам ми традиційно пропонуємо всі переваги обслуговування в надійному банку, що належить до однієї із найбільших у світі міжнародних груп, а ще зручні діджитал-рішення для щоденного банку та підтримку менеджерів у відділеннях», - розповідає Олександр Куркін, член правління, директор з проксіміті банкінгу та мережі Креді Агріколь Банку.

Круті можливості та супутні послуги для комфортного користування кредитною карткою:

  • Зручний та сучасний мобільний застосунок CA+ для комфортного щоденного банкінгу.
  • Участь в програмі винагород Mastercard Більше, зокрема можливість отримувати подарунки за розрахунки карткою.
  • Безкоштовне поповнення картки будь-яким зручним для вас способом.
Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно