Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запрошує на День Франції в Україні

10 Лютого 2022

Креді Агріколь підтримує День Франції в Україні та запрошує всіх бажаючих відвідати захід, що відбудеться 16 лютого у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15, у місті Київ. Конференція присвячена темі «Інноваційні рішення в умовах кліматичних змін та сталий розвиток агровиробництва» та проходить в рамках міжнародної виставки «АгроВесна 2022».

В програмі заходу:

  • Урочисте відкриття за участі Повноважного Посла Франції в Україні Етьєна де Понсена, CEO Креді Агріколь Карлоса де Корду та в. о. Генерального директора Київського міжнародного контрактового ярмарку Олександра Безрадецького.
  • Доповіді спікерів. Зокрема про досвід Франції та перспективи України щодо регенеративного агровиробництва розповість начальник управління агроекспертизи департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Ігор Гуржій.
  • Цікавий нетворкінг.

«Креді Агріколь вже понад 10 років є стратегічним партнером для агробізнесу в Україні. Підтримка та участь у ключових національних та міжнародних заходах в аграрній сфері – важлива складова нашої діяльності та додаткова цінність для наших клієнтів. В рамках Дня Франції в Україні ми поділимося своєю експертизою та баченням сталого агровиробництва. Як соціально відповідальний банк ми втілюємо кращі практики зі сталого розвитку бізнесу: зменшуємо вуглецевий слід банку, впроваджуємо оцінку за критеріями ESG, розвиваємо відповідні партнерські програми фінансування для поповнення обігового капіталу та придбання техніки», - коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку.

Участь в конференції «День Франції в Україні» безкоштовна за попередньою реєстрацією у декілька кроків:

Організаторами Дня Франції в Україні виступає Креді Агріколь Банк разом з Посольством Франції в Україні, агентством «Бізнес Франс» та Київським Міжнародним Контрактовим Ярмарком.

Про Креді Агріколь:

Креді Агріколь Банк — найстарший іноземний банк в Україні, який працює на ринку з 1993 року і надає весь спектр банківських послуг, є стратегічним партнером для агробізнесу та одним із лідерів ринку автокредитування. Банк входить до міжнародної групи Креді Агріколь (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, головного партнера французької економіки. 

Креді Агріколь у ТОП-5 найнадійніших та найкомфортніших банків України, визнаний найкращим корпоративним та ощадним банком за версією Фінансового клубу у 2021 році. Надійність та ділову репутацію банку підтверджують також понад 296 000 активних приватних клієнтів та представників мікробізнесу, понад 9700 представників корпоративного та малого і середнього бізнесу. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Понад десять років Креді Агріколь є стратегічним партнером для агробізнесу. В корпоративному портфелі банку частка агросектора становить 50%, а земельний банк всіх клієнтів складає близько 10% загального земельного банку України. 

Креді Агріколь – перший автомобільний банкєдиний в Україні має міжнародний сертифікат ISO 9001 за напрямом автомобільного кредитування, що гарантує клієнтам прозорі умови автокредитування та високу якість обслуговування. 

Креді Агріколь на 100% цифровий та на 100% сповнений людського спілкування. Банк розвиває дистанційні канали обслуговування, як то мобільний додаток СА+ та водночас модернізує свою мережу відділень. 

А ще банк розвиває культуру прозорого та чесного ведення бізнесу, робить вагомий внесок у суспільство, охорону навколишнього середовища. З 2016 року тут діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників. Креді Агріколь у ТОП-6 лідерів сталого розвитку та в ТОП-50 найкращих роботодавців України згідно з рейтингом Forbes. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно