Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запрошує на бізнес-саміт від Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу»

18 Жовтня 2024

Креді Агріколь запрошує всіх бажаючих на бізнес-саміт «Спільне інвестування та фінансування бізнесу», в межах якого ви дізнаєтеся про грантові можливості і програми спільного фінансування та інвестування для українського малого та середнього бізнесу. Захід відбудеться 24 жовтня у Києві. Організатор: Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

Бізнес-саміт об’єднає представників українських підприємств та фінансових установ, урядовців, USAID, бізнес-асоціацій та медіа. На учасників заходу чекають 8 годин корисного контенту, понад 300 учасників та 20 спікерів.

Член правління Креді Агріколь Банк Александр Чеснакофф візьме участь у панельній дискусії «Можливості отримання малими та середніми підприємствами доступного фінансування від фінансових установ», яка розпочнеться об 11:10.

Під час бізнес-саміту ви дізнаєтесь про:

  • можливості отримання доступного фінансування;
  • результати діючих програм співфінансування партнерів Проєкту USAID IBR;
  • інноваційні фінансові інструменти та майбутні програми за підтримки Проєкту.

У межах заходу також буде виставкова зона зі стендами компаній-учасників. Експерти Креді Агріколь з радістю ознайомлять відвідувачів з можливостями фінансування у банку та порадять найкращі рішення саме для вас.

Коли: 24 жовтня 2024 року з 9:00 – 17:30.

Де: Київ. З міркувань безпеки детальну інформацію щодо місця проведення організатор повідомить напередодні заходу.

Участь у бізнес-саміті безкоштовна. Тільки зареєстровані учасники зможуть відвідати захід. Реєстрація триває до 18:00 22 жовтня.

Реєструйтеся за посиланням.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно