Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запрошує агростартапи долучитися до конкурсу від Le Village by CA

18 Січня 2021

Креді Агріколь як представник потужної міжнародної Групи в Україні запрошує агростартапи взяти участь у конкурсі «Сільське господарство в перехідний період», організатором якого виступає акселератор Le Village by CA у партнерстві з 12 провідними компаніями із галузей сільського господарства та інформаційних технологій. Le Village by CA заснований групою Креді Агріколь у 2014 році та має на меті допомагати стартапам і пришвидшувати їх розвиток. 

Взяти участь у конкурсі можуть всі стартапи, які мають інноваційні рішення в сфері сільського господарства. Для цього потрібно до 9 лютого заповнити заявку. Журі конкурсу обере найкращі проекти, які будуть інтегровані в екосистему Le Village by CA та матимуть унікальну можливість скористатися підтримкою акселератора. Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням.

Про Le Village by CA

Le Village by CA створений групою Креді Агріколь у 2014 році та дозволяє стартапам знаходити інвестиційні рішення і можливості для виходу на ринки. Унікальна екосистема об’єднує стартапи, великі компанії, науково-дослідні та навчальні заклади, інвесторів та інституційних гравців. Загалом у Франції та за її межами діє вже 37 бізнес-інкубаторів Le Village by CA. Наразі тут майже 1000 стартапів та понад 600 партнерів. В Le Village by CA стартап може отримати приміщення, коучинг, але головне - доступ до учасників ринку, серед яких великий корпоративний бізнес і МСБ.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно