Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь вкотре підтвердив найвищий рейтинг від агентства Стандарт-Рейтинг

03 Листопада 2023

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» підтвердило Креді Агріколь довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, що свідчить про найвищу із можливих кредитоспроможність банку. Також банк отримав найвищий короткостроковий кредитний рейтинг uaK1 згідно з національною шкалою та рейтинг депозитів ua1 згідно зі шкалою агентства.

Зокрема, агентство відзначило зростання портфеля депозитів та власного капіталу від початку поточного року, беззаперечне виконання всіх нормативних вимог регулятора та активну соціальну позицію Credit Agricole.

Креді Агріколь більше 30 років працює на українському ринку і навіть під час війни продовжує демонструвати високу стабільність. А завдяки постійній підтримці міжнародної Групи, сильним позиціям по капіталу і ліквідності та зваженій політиці управління ризиками Креді Агріколь вкотре підтверджує статус надійного фінансового партнера.

Повний прес-реліз Стандарт-Рейтинг можна побачити за посиланням.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в жовтні 2010 року в Україні як дочірня структура європейської рейтингової компанії GPRC «StandardRating». Більше інформації про агентство тут.

Нагадаємо, раніше Креді Агріколь посів п’яту сходинку в рейтингу надійності банківських депозитів від Стандарт-Рейтинг, а також друге місце у рейтингу найстійкіших банків України по версії порталу «Мінфін». Банк входить у ТОП-3 найстійкіших установ згідно з рейтингом Dragon Capital і виданням NV та в ТОП-10 провідних банків в рейтингу ФінКлуб.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно