Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь визнали серед лідерів сталого розвитку

04 Червня 2021

Креді Агріколь посів шосту позицію в рейтингу лідерів сталого розвитку, організаторами якого виступили ділові медіа «Деньги» і «Кореспондент» у партнерстві з Мережею Глобального договору ООН в Україні. Всього до рейтингу увійшли 39 провідних компаній із різних сфер бізнесу.

Організатори оцінювали антикорупційну політику компаній, гендерний баланс у вищих органах управління, рівень зарплат, перелік ключових соціальних програм і обсяги їх фінансування, обсяги фінансування енергомодернізації і динаміку вуглецевого сліду.

«Ми в Креді Агріколь віримо: все, що робимо сьогодні закладає фундамент нашого майбутнього. Ось чому ми розвиваємо культуру прозорого та чесного ведення бізнесу, дотримуємося етичних принципів та кодексу співпраці, робимо вагомий внесок у розвиток суспільства та охорону навколишнього середовища. Як представник соціально відповідальної Групи, ми прагнемо реалізовувати системні проекти зі сталого розвитку, залучати своїх співробітників та власним прикладом надихати інших на добрі справи. Так ми робимо свій внесок у краще майбутнє!» - коментує Карлос де Корду, Голова правління Креді Агріколь Банку. 

З 2016 р. в Креді Агріколь діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає: благодійність, корпоративне волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників. У 2020 році банк втілив наймасштабніший у своїй історії благодійний проект - спрямував 11,2 млн грн на придбання медичного обладнання, яке допомагає Україні у боротьбі з COVID-19. Креді Агріколь в ТОП-25 лідерів сталого розвитку за версією ділового журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Банк піклується про навколишнє середовище та втілює Кліматичну стратегію, постійно проводить аудит, використовує енергоефективні технології та облаштовує «зелені» офіси.

У 2020 році банк скоротив свій карбоновий слід на 20%. Люди – головна цінність і потенціал Креді Агріколь. В період турбулентності на ринку банк зберіг команду в повному складі, виконав усі соціальні гарантії та сприяв розвитку корпоративної культури через підписання Хартії рівності. Креді Агріколь в ТОП-50 найкращих роботодавців України згідно з рейтингом Forbes.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно