Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь в ТОП-3 рейтингу надійності банківських депозитів від Стандарт-Рейтинг

06 Жовтня 2022

Креді Агріколь посів третю сходинку в рейтингу надійності банківських депозитів, який підготував Стандарт-Рейтинг за підсумками першого півріччя 2022 року. Експерти відзначили якісний кредитний портфель банку - наднизький рівень проблемних кредитів, позитивний фінансовий результат у 1 півріччі поточного року та серйозний рівень підтримки акціонера.

«В умовах війни Креді Агріколь демонструє стабільну роботу, постійну підтримку та навіть запускає нові вигідні рішення для наших клієнтів. Нещодавно ми запропонували купівлю безготівкових доларів США по вигідному міжбанківському курсу під відкриття валютного депозиту, а також підвищили дохідність по строкових гривневих вкладах. Все це можливо завдяки потужним позиціям по капіталу та ліквідності, постійній підтримці Групи та злагодженій самовідданій роботі всієї команди. Ми дякуємо експертам за високу оцінку та нашим клієнтам за довіру», - коментує Джорджіо Сопранзі, члн правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банк.

Стандарт-рейтинг вже в 37-ий раз проводить дослідження. Під час аналізу враховувався рівень проблемних кредитів у кредитному портфелі, запас достатності капіталу, ліквідності, а також чистий процентний дохід та прибуток. Детальні результати рейтингу за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно Креді Агріколь також посів третє місце у рейтингу найстійкіших банків України за результатами 2 кварталу 2022 року по версії порталу «Мінфін» та перше місце рейтингу соціальної відповідальності банківського сектору за версією Стандарт-Рейтинг.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно