Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь в десятці найбільш фінансово надійних банків у ренкінгу від YouControl

02 Березня 2021

Креді Агріколь в десятці найбільш фінансово надійних банків України у ренкінгу від аналітичної системи YouControl, який сформовано за результатами четвертого кварталу 2020 року. Загальна оцінка банку враховує 25 індикаторів, зокрема нормативи НБУ та фінансові коефіцієнти, котрі комплексно відображають стан ліквідності, достатності капіталу, рентабельності, кредитних, інвестиційних та валютних ризиків.

Аналітичний відділ YouControl формує ренкінг фінансової надійності банків, щоб спростити населенню та бізнесу процес вибору  фінансово стійкого та надійного партнера для розміщення вкладу, відкриття карткового та поточного рахунку та здійснення інших операцій. Результати ренкінгу доступні за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно провідне міжнародне агентство Fitch Ratings підтвердило статус Креді Агріколь як одного з національних емітентів з найвищими рейтингами в Україні. Також банк займає лідируючі позиції у низці незалежних рейтингів. Креді Агріколь у трійці найнадійніших банків за версією компанії Dragon Capital та журналу «Новое время», другий в рейтингу найбільш фінансово стійких установ за версією порталу «Мінфін» та сьомий у загальному рейтингу «50 провідних банків України» за версією інформаційного агентства «Фінансовий клуб».

Про YouControl

YouControl — аналітична система для комплаєнсу, аналізу ринків, ділової розвідки та розслідувань. Система формує повне досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно