Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь успішно пройшов стрес-тестування від НБУ у 2021 році

19 Січня 2022

Креді Агріколь успішно пройшов стрес-тестування НБУ у 2021 році та визнаний стійким банком завдяки своїм надійним показникам достатності капіталу. Навіть за умови реалізації несприятливого макроекономічного сценарію, капіталу банку буде достатньо для покриття можливих збитків.

В цілому НБУ проаналізував показники 30 банків на які загалом припадає 93% активів банківської системи України відповідно до базового та несприятливого макроекономічного сценарію.

Креді Агріколь також у ТОП-5 найнадійніших та найкомфортніших банків України в рейтингу від інвестиційної компанії Dragon Capital і видання «Новое время» та за версією Forbes відповідно. Креді Агріколь також найкращий корпоративний та найкращий ощадний банк для бізнесу в рейтингу «Банки 2021 року» за версією інформаційного агентства «Фінансовий клуб». Банк входить в десятку лідерів ринку за розміром активів. Восени минулого року Креді Агріколь презентував стратегію розвитку до 2025 року - AIR. На найвищому рівні банк зафіксував мету бути надійним партнером для клієнтів і суспільства, що означає діяти етично, прозоро та відповідально, досягати лідерства на цільових ринках, підтримувати експертизу співробітників, досконалість у відносинах та інновації.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно