Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь у трійці найстійкіших фінансових установ під час війни в Україні

17 Квітня 2023

Креді Агріколь визнаний у ТОП-3 найстійкіших до шоків військового часу банків України у традиційному рейтингу фінансових установ від інвестиційної компанії Dragon Capital та видання NV. Банк продовжує стабільно працювати та доводить ефективність своєї клієнтоорієнтованої моделі універсального банкінгу.

 «Під час війни це визнання набуває особливого значення. Завдяки постійній підтримці Групи, сильним позиціям по капіталу і ліквідності та зваженій політиці управління ризиками ми вкотре підтверджуємо статус надійного фінансового партнера та соціально відповідального бізнесу. Ми цінуємо довіру наших клієнтів: у 2022 році депозитний портфель банку збільшився на 40%. Продовжуємо інвестувати в проекти банку, працювати щодня в інтересах наших клієнтів і суспільства, підтримувати українську економіку», ─ розповідає Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку. 

 В цілому у рейтингу представлені 15 фінансових установ з найбільш життєздатними бізнес-моделями, достатніми резервами та якісними активами.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно