Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь спільно з концерном Stellantis відновлює автокредитування для бізнесу

08 Лютого 2024

Щоб задовольнити зростаючий попит на придбання авто, Креді Агріколь разом з концерном Stellantis відновлює автокредитування для юридичних осіб. Ми раді підтримати розвиток бізнесу, запропонувати вигідні умови фінансування та високі стандарти обслуговування. Програма діє для всіх ключових брендів концерну Stellantis в Україні: Peugeot, Citroёn, Opel, DS Automobiles, Jeep та має низку переваг для клієнтів:

  • відсоткова ставка від 0,01% річних;
  • перший внесок по кредиту від 30% вартості автомобіля;
  • термін кредитування до 5 років (60 місяців).

Навіть при максимальних строках кредитування (60 місяців) та за умови мінімального першого внеску (30% вартості автомобіля), відсоткова ставка залишається на рівні 11,99% річних.

За програмою кредитування також передбачено страхування автомобіля та цивільної відповідальності у перевірених надійних страхових партнерів. Також є можливість дострокового погашення кредиту за бажанням клієнта.

Разом із надійним партнером Stellantis ми пропонуємо клієнтам вигідні програми кредитування на покупку автівок різноманітних брендів. Оформити онлайн-заявку на кредит можна на сайті банку

Автомобілі Peugeot пропонують поєднання привабливого дизайну та сучасних технологій, вишуканої керованості та задоволення від водіння. У модельній гамі бренду представлені легкові автомобілі, стильні фастбеки, седани та кросовери, компактні вени, великі фургони.

Бренд Citroёn завжди акцентував увагу на комфорті власних автомобілів. Легкові седани, хетчбеки та кросовери, що дарують м’яку підвіску й зручні високоякісні салони, пасажирські вени з вражаючими можливостями трансформації салону для великої родини, економічні та зручні комерційні фургони.

Автомобілі німецького бренду Opel пропонують традиційний прагматизм: оптимальні комплектації, економічні двигуни, якісний та зручний салон, сучасний та стриманий дизайн. Легкові хетчбек та компактні кросовери будуть ідеальним вибором у якості корпоративного транспорту або приватного автомобіля, а комерційні фургони стануть справжніми помічниками в питаннях ведення бізнесу.

Модельна лінійка DS Automobiles включає легкові седани та хетчбек, а також кросовери різного сегменту. Ці автомобілів об’єднані разом не лише спільним Брендом, але й прагненням подарувати вибагливим покупцям відчуття справжньої «французької розкоші».

Культові моделі Jeep, справні позашляховики та сучасні кросовери, завжди привертали увагу та пропонували максимальні можливості використання: на робочому тижні – вони можуть підкреслити високий статус власника, а у вихідні – відвезти його будь-куди у пошуках пригод.

Обирайте автомобілі концерну Stellantis всесвітньо відомих брендів Peugeot, Citroёn, Opel, DS Automobiles, Jeep та отримуйте не лише чудові враження від різних моделей, але й задоволення від вигоди їх придбання!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно