Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь провів третю онлайн-зустріч з преміум-клієнтами банку

20 Листопада 2020

В рамках проекту Premium Talks від Креді Агріколь відбулася чергова онлайн-зустріч з преміум-клієнтами банку, яка зібрала близько 50 учасників. Цього разу обговорювали тему зміни податкового резидентства у світлі запровадження контрольованих іноземних компаній: шляхи, переваги та можливості, а також вимоги різних країн щодо отримання громадянства або посвідки на проживання.

«Щоб завжди відповідати рівню наших клієнтів, преміум-банкінг від Креді Агріколь змінив позиціонування та зараз має назву «Grand Prix». З французької це означає «Великий приз» у спортивних змаганнях, арт- та кінофестивалях. До цієї ідеї нас підштовхнули наші клієнти: вони здобувають яскраві перемоги, опановують нові напрями бізнесу та прагнуть досконалості у всьому.  Ми, в свою чергу, розвиваємо сервіс та створюємо для них додаткову цінність. Однією із таких цінностей і стали наші зустрічі Premium Talks, де експерти ринку діляться корисною інформацією та відповідають на питання наших клієнтів», ─ розповідає Єлизавета Тимошенко, директорка департаменту розвиту преміум-банкінгу Креді Агріколь Банку. 

Про всі можливості зміни податкового резидентства розповіли представники Henley & Partners ─ однієї із провідних компаній на ринку, що займається плануванням місця проживання та надає послуги релокації. 

Команда Креді Агріколь вже готує нові теми для наступних онлайн-зустрічей в рамках Premium Talks. Залишайтеся з нами, буде цікаво!

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно