Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь пропонує web call ― дзвінки в контакт-центр через інтернет без витрат на зв'язок

23 Грудня 2021

Креді Агріколь пропонує зручний сервіс web call ― дзвінки в контакт-центр через інтернет без жодних витрат на мобільний зв'язок. Цей сервіс особливо корисний для клієнтів, яким потрібно зателефонувати до банку з-за кордону. Спеціалісти Креді Агріколь на зв’язку 24/7 із будь-якої країни світу.

Скористатися новим сервісом web call легко:

1 - На веб-сайті банку натискаємо на іконку «Зв’язатись з банком», потім вибираємо «Зателефонувати в банк»

2 - У відкритому вікні натискаємо «Почати розмову». З’єднання з оператором контакт-центру відбудеться автоматично

Сервіс web call доступний з всіх пристроїв, що підключені до мережі інтернет: мобільних телефонів, планшетів, комп’ютерів тощо.

Як і раніше, зв’язатися з контакт-центром банку можна за телефоном 0 800 30 55 55, в мобільному додатку СА+, в особистих повідомленнях на сторінці банку в Facebook та Instagram, за допомогою форми зворотного зв’язку або в месенджерах Viber, Telegram на сайті банку.

Клієнти завжди можуть покладатися на Креді Агріколь Банк!

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно