Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь пропонує діджитал-картку у мобільному додатку СА+

28 Лютого 2023

Креді Агріколь пропонує клієнтам оформити діджитал-картку у мобільному додатку СА+ та насолоджуватися максимально зручними та безпечними розрахунками в торгово-сервісній мережі та покупками в інтернет-магазинах. Клієнти Креді Агріколь можуть миттєво отримати діджитал-картку, замовивши її в своєму мобільному додатку СА+. Жодних візитів у відділення!

Діджитал-картку можна додати до електронних гаманців Google Pay та Apple Pay, а ще вона збирає «срібні бали» в програмі лояльності Masterсard Більше та гарантує максимальний захист від шахраїв. Ніхто не може підгледіти конфіденційні дані при розрахунку карткою або при знятті коштів у банкоматі, який підтримує технологію NFC.

«Здійснюючи покупки в мережі інтернет, доводиться залишати карткові дані на різних сайтах, і для цього найкраще використовувати саме діджитал-картку. Безкоштовно в кілька кліків перераховуйте необхідну суму коштів із вашого основного карткового рахунку на віртуальний пластик і насолоджуйтеся безпечним шопінгом онлайн. Наша мета – надати клієнтам якомога більше свободи вибору, і діджитал-картка – це ще один важливий крок на шляху до мети», - коментує Боріс Гіттон, директор з розвитку цифрового бізнесу Креді Агріколь Банку.

Основні параметри діджитал-картки:

  • Валюта на вибір гривня/долар США/євро
  • Строк дії – 8 років
  • Картка рівня MC World
  • Тарифи обслуговування картки тут

Відкриття діджитал-картки повністю дистанційне. У мобільному додатку СА+ в розділі «Продукти», «Пропозиції для вас» оберіть валюту рахунку (UAH, USD, EUR) та дійте згідно з покроковою інструкцією. На кожну валюту можна відкрити лише одну картку.

Більше про переваги та можливості діджитал-картки за посиланням

Ще не з нами? Це легко виправити, адже ми маємо багато цікавих пропозицій для вас, зокрема пакетні пропозиції, Premium пакети, депозити, поточний рахунок, кредит на купівлю авто

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно