Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь підвищив ставки за строковими депозитами для фізичних осіб у гривні

25 Січня 2023

Креді Агріколь підвищив ставки за строковими депозитами для фізичних осіб у гривні до рівня 8,5% -  10% річних, залежно від строку розміщення коштів. Максимальна ставка 10% діє для вкладу “Накопичувальний”, який клієнт оформлює дистанційно в мобільному додатку СА+. Мінімальна сума депозиту становить 1000 грн, строк розміщення коштів на вибір клієнта – від 3 місяців до 1,5 року.

Щоб оформити депозит “Накопичувальний” в мобільному додатку СА+, у розділі «Продукти» оберіть суму, строк розміщення і рахунок, з якого хочете перерахувати кошти на вклад. Також відкривайте депозит у будь-якому відділенні Креді Агріколь.  Детальні умови тут

Креді Агріколь у ТОП-10 провідних банків України у рейтингу ФінКлуб по результатам 2022 року та в ТОП-10 банків за розміром активів згідно з даними НБУ. Стандарт-Рейтинг підтвердив банку найвищий довгостроковий кредитний рейтинг uaААА, визнав лідером у номінації соціальної відповідальності серед банків та присвоїв 3 місце у номінації надійності банківських депозитів.

Примножуйте свої кошти швидко, вигідно та безпечно у міжнародному та надійному Креді Агріколь Банку!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно