Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь підтвердив найвищі позиції у рейтингу від «Стандарт-Рейтинг»

17 Травня 2023

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» підтвердило Креді Агріколь довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, що свідчить про найвищу із можливих кредитоспроможність банку. Також банк отримав найвищий рейтинг депозитів ua1 згідно зі шкалою агентства та короткостроковий кредитний рейтинг uaK1 згідно з національною шкалою.

Стандарт-Рейтинг відзначив зростання масштабів діяльності банку за рахунок збільшення частки та обсягів ліквідних інструментів в активах, а також обсягу коштів клієнтів у пасивах. Також агентство зазначило лідерські позиції банку у галузі автокредитування та участь у державних програмах підтримки бізнесу. Окрім цього, рейтинг підкреслює сильну фінансову позицію банку, виражену хорошими показниками приросту чистого процентного доходу та прибутковості в 2022 році навіть в умовах складної макроекономічної ситуації в країні.

Завдяки постійній підтримці міжнародної Групи, сильним позиціям по капіталу і ліквідності та зваженій політиці управління ризиками Креді Агріколь вкотре підтверджує статус надійного фінансового партнера та соціально відповідального бізнесу.

Повний прес-реліз Стандарт-Рейтинг можна побачити за посиланням.

 Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в жовтні 2010 року в Україні як дочірня структура європейської рейтингової компанії GPRC «StandardRating». Більше інформації про агентство тут.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно