Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь підписав угоду з Європейським Фондом для Південно-Східної Європи з метою підтримки агробізнесу в Україні

25 Січня 2022

Креді Агріколь підписав угоду з Європейським Фондом для Південно-Східної Європи, у рамках якої банк отримає 20 мільйонів євро на підтримку агровиробників і фермерських господарств. Завдяки таким інвестиціям строки фінансування у гривні збільшаться, що сприятиме відновленню ділової активності та економіки в Україні на тлі світової пандемії.

Згідно з умовами угоди, агроклієнти Креді Агріколь зможуть отримати фінансування за фіксованими процентними ставками й користуватися технічною підтримкою для розвитку прогресивних технологій в агросфері.

«Об’єднавши наші зусилля, ми підтримуватимемо аграрний бізнес в Україні, середньострокове фінансування в гривні стане більш доступним для наших клієнтів. Це розширить можливості агробізнесу інвестувати у покращення технологій та обладнання. Це дуже почесно бути партнером Європейського Фонду для Південно-Східної Європи. Разом ми створимо доступні умови фінансування для розвитку аграрного бізнесу», - прокоментував Александр Чеснакофф, директор з корпоративного бізнесу та агрі-агро Креді Агріколь Банку.

Як ключовий постачальник фінансових послуг для аграрного сектору в Україні, Креді Агріколь вирізняється серед інших власною експертизою в агробізнесі та фінансуванні, а також спеціально розробленими продуктами  та послугами для агробізнесу. Очікується, що ця інвестиція дозволить отримати понад 3 000 субкредитів і забезпечить близько 9 000 робочих місць.

«Ми в захваті від нашого нового партнерства з Креді Агріколь Банком. Співпраця з однодумцями, такими як Креді Агріколь, є дуже важливою для того, щоб Європейський Фонд для Південно-Східної Європи міг продовжувати слідувати своїй меті – розширення доступу до стабільного фінансування місцевого бізнесу, зокрема у цьому випадку – агробізнесу. Полегшуючи доступ до позик у місцевій валюті, ми спільно інвестуємо у стабільність, стійкість і життєздатність аграрних підприємств, які є одним з головних рушіїв української економіки», - зазначив Клаус Мюллер, Голова правління Європейського Фонду для Південно-Східної Європи.

Очікується, що завдяки цій інвестиції Креді Агріколь зможе сприяти досягненню Цілей сталого розвитку: SDG 2 (Подолання голоду), SDG 8 (Економічне зростання) та SDG 9 (Промисловість, інновації та інфраструктура).

Для отримання фінансування за фіксованими процентними ставками, клієнти можуть звернутися до свого персонального менеджера у Креді Агріколь. Дізнайтеся більше у контакт-центрі банку за телефоном 0 800 30 5555.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Про Європейський Фонд для Південно-Східної Європи

Європейський Фонд для Південно-Східної Європи – це фонд інвестицій у соціальні зміни, заснований у 2005 р., мета якого полягає у сприянні економічному розвитку та процвітанню на теренах південно-східної Європи та регіону східного сусідства шляхом інвестування у мікро- та малий бізнес, а також у покращення умов життя приватних домогосподарств. Оскільки доступ до фінансових послуг є ключовим для розвитку цього сегменту, Європейський Фонд для Південно-Східної Європи зосереджує свою увагу на тому, щоб допомагати місцевим фінансовим секторам посилити свою спроможність забезпечити відповідальне фінансування для цієї цільової групи. Окрім своєї інвестиційної діяльності через місцевих партнерів, Європейський Фонд для Південно-Східної Європи посилює свій вплив через власний Фонд розвитку, який забезпечує технічну підтримку, навчання та інші види нефінансової допомоги для підприємців та установ.

Організацію було створено за ініціативи KfW Банку (Кредитна Установа для Відбудови) за фінансового сприяння Федерального Міністерства Економічної Співпраці та Розвитку (BMZ) і Європейської комісії. Як перше у своєму роді державно-приватне партнерство, Європейський Фонд для Південно-Східної Європи залучає капітал донорських агенцій, міжнародних фінансових установ та приватних інвестиційних організацій.

Радником Європейського Фонду для Південно-Східної Європи є Файненс ін Моушн ГмбХ (Finance in Motion GmbH), Німеччина, а керівником – Хаок & Аофхойзер Фанд Сервісіз С.А. (Hauck & Aufhäuser Fund Services S.A.), Люксембург.

Більш детальну інформацію про Європейський фонд для південно-східної Європи можна отримати на сайті www.efse.lu

Щоб дізнатися більше про Файненс ін Моушн, будь ласка, перейдіть на сайт www.finance-in-motion.com

Контактна особа:

Мерле Ромер, менеджер, відділ маркетингу і комунікацій

Електронна пошта: press@efse.lu

Телефон: +49 (0)69 271 035-470

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно