Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь опублікував річний звіт 2020

05 Травня 2021

Креді Агріколь дотримується принципів сталого розвитку, прозорості та доступності інформації. Банк опублікував річний звіт 2020, що містить дві основні частини: звіт про управління та фінансовий звіт. У річному звіті банк поділився  макроекономічним оглядом, основними результатними діяльності бізнес-ліній, досягненнями минулого року та планами на майбутнє. Звіт містить фінансові та інші важливі дані, зокрема про бізнес-модель та організаційну структуру банку, а також інформацію про групу Креді Агріколь, правління та наглядову раду банку.

Як соціально відповідальна компанія, банк у своєму звіті приділив окрему увагу проектам, що втілюються в рамках програми корпоративно соціальної відповідальності «We Care!».

Звіт про управління має довільну форму, що дозволило експертам банку підготувати максимально розгорнуту та корисну для клієнтів інформацію, подавши її в сучасному яскравому дизайні.

Річний звіт 2020 доступний за посиланнями:

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно