Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь – найкращий банк для агробізнесу в рейтингу Delo.ua та журналу “ТОП-100: Рейтинги найбільших”

04 Березня 2024

28 лютого у Києві відбулася церемонія нагородження переможців рейтингу лідерів фінансового ринку, організаторами якого є Delo.ua та журнал “ТОП-100: Рейтинги найбільших”. Креді Агріколь став лідером у номінації “Банк з найкращими умовами для аграріїв”. Нагороду отримав голова правління Креді Агріколь Карлос де Корду. Головна мета рейтингу – визначити, які фінансові установи зробили найбільший внесок у стійкість економіки України та стали найкращими у своєму сегменті за підсумками 2023 року.

«Працювати з агробізнесом ми почали в 2009 році, це є стратегічно важливим напрямом і ДНК нашого банку. Ми продовжуємо розвивавати довгострокові довірливі відносини з нашими клієнтами, пропонуємо їм унікальне поєднання аграрної і фінансової експертизи та надійність однієї з найбільших фінансових груп світу. Вся наша команда і міжнародна Група прагнуть працювати в Україні та надалі підтримувати наших клієнтів», - відзначив Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку.

В корпоративному портфелі банку частка агросектора становить близько 50%. Банк обслуговує міжнародні корпорації, великі агрохолдинги, середні агропромислові підприємства та невеликі фермерські господарства.

Голосування за найкращі фінустанови проходило у два етапи: голосування аудиторії медіа Delo.ua та анкетування експертного журі. До складу журі увійшли представники редакцій Delo.ua та журналу TOP100 Рейтинги найбільших, а також відомі економісти та фінансові експерти України.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно