Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь найкращий аграрний банк за версією журналу «Бізнес»

02 Квітня 2021

Креді Агріколь Банк отримав першість у номінації «Аграрний банк» рейтингу «Фінансовий Оскар 2020» від журналу «Бізнес». Банк нагородили за високі результати і помітну активність у сфері підтримки та фінансування проектів агросектора.

«Креді Агріколь історично є ключовим партнером для агробізнесу. Група створена понад 120 років тому як банк для фермерів, а наразі вже 9 із 10 аграріїв у Франції обслуговуються в ній. В Україні ми вже понад 10 років є надійним фінансовим плечем для агрокомпаній. Минулого року ми ще більше посилили наше стратегічне партнерство: збільшили об’єми фінансування, взяли активну участь у  державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», дали клієнтам ще більше свободи вибору та запустили фінансовий лізинг, - коментує Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку. -  В корпоративному портфелі банку частка агросектора перевищує 50%, а земельний банк всіх клієнтів складає близько 10% загального земельного банку України. Ми вибудовуємо довгострокові відносини з клієнтами. Впевнені, разом долаючи всі виклики пандемічної кризи, ми стаємо ще сильнішими, а наше партнерство міцнішає!» 

Обрання переможців рейтингу «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес» проходить у три етапи. На першому етапі редакція відбирає претендентів, базуючись на показниках діяльності фінустанов, динаміки їхнього розвитку та досягнень на ринку в минулому році. На другому етапі оцінювання здійснює незалежне експертне журі (вага критерію 80%). На третьому етапі відбувається онлайн-голосування серед читачів журналу (вага критерію 20%). На підставі отриманих результатів визначаються переможці в номінаціях.

Детальна інформація за посиланням 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно