Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь лідер з автокредитування та в десятці провідних банків України

23 Січня 2023

За результатами 2022 року Креді Агріколь став лідером у номінації «Автокредит» та посів сьоме місце в підсумковому рейтингу «25 провідних банків України під час війни». Журі рейтингу також відзначило високу ефективність команди топ-менеджерів Креді Агріколь:

  • Член правління Джорджіо Сопранзі в ТОП-5 найкращих фінансових директорів
  • Галина Жукова, яка віднедавна працює в одному із регіональних банків групи Креді Агріколь - в ТОП-3 найкращих роздрібних банкірів

«Сьогодні як ніколи для нас почесно бути в ТОП-10 найкращих банків України. Від початку війни Креді Агріколь Банк не припиняв свою діяльність: команда банку працює кожного дня і забезпечує щоденний банкінг для клієнтів – як дистанційно, так і у відділеннях банку, в Україні і за кордоном. Ми підтримали агробізнес під час посівної та збору урожаю, запустили масштабні діджитал-проекти, аби зробити обслуговування клієнтів максимально безпечним та комфортним. І, звичайно, ми продовжуємо робити добрі справи – лише від початку війни банк спрямував 21 млн грн на благодійність. Працюємо щодня у інтересах наших клієнтів і суспільства», - коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь. 

Це вже вшосте Креді Агріколь став №1 в автокредитуванні. Навіть у період війни банк відновив автокредитування і видав кредитів на суму 500 мільйонів гривень.

«Ми підтримуємо наших клієнтів, пропонуємо їм вигідні умови кредитування, європейські стандарти обслуговування, і вкотре підтверджуємо статус банку №1 для автолюбителів! Протягом 14 років Credit Agricole втілює мрії та потреби наших клієнтів і є єдиним банком, який має сертифікат ISO 9001, що гарантує якість обслуговування клієнтів та відповідність усіх процесів міжнародним стандартам. Ми раді кредитувати та підтримувати наших клієнтів», – Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь.

Проект «25 провідних банків України за часів війни» – це незалежне дослідження банківського ринку України, яке визначає 17 банків-лідерів у тематичних рейтингах, 5 найкращих топ-менеджерів та провідний банк країни. Дослідження проводиться серед усіх банків, що працюють в Україні, на основі їх фінансової звітності та додатково наданої учасниками рейтингу інформації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно