Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь лідер рейтингу найcтійкіших банків від Dragon Capital та видання «NV»

28 Лютого 2024

Креді Агріколь визнаний лідером щорічного рейтингу найстійкіших банків від інвестиційної компанії Dragon Capital та видання NV. Банк вже традиційно в трійці найкращих рейтингу, а по результатах 2023 року банк піднявся на 2 сходинки вгору. Цьогоріч експерти окремо відмітили прозору діяльність та бездоганну репутацію Креді Агріколь.

«У 2023 році Креді Агріколь увійшов до переліку системно важливих банків, що є ключовою подією нашого зростання та ще вищим стандартом відповідальності перед суспільством. Ми вкотре підтвердили одні із лідерських позицій в традиційних для нас сегментах агрокредитування та автокредитування та запропонували комплексне рішення для ІТ-клієнтів. Цифри якнайкраще говорять про наші результати: чистий прибуток банку у 2023-му становить 2,8 млрд грн, а загальна сума усіх податків та внесків нашої компанії - 3,3 млрд грн. Але найголовніше те, що наш банк генерує прибуток, який ми зберігаємо тут, щоб інвестувати його в Україну. Під час війни звання лідера стійкості набуває особливого значення і ми щодня працюємо, аби зберегти та примножити довіру наших клієнтів та суспільства», - розповідає Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку.

В цілому у рейтингу представлені 15 фінансових установ з найбільш життєздатними бізнес-моделями, достатніми резервами та якісними активами. Для формування рейтингу, враховували такі параметри станом на кінець 2023 року: ліквідність, достатність капіталу, довіра вкладників, дохідність, якість активів, підтримка акціонерів (приналежність до надійної бізнес-групи), якісні показники.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно