Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь – лідер по динаміці зростання депозитів юридичних осіб

12 Квітня 2024

Креді Агріколь визнали найкращим банком по динаміці зростання депозитів юридичних осіб в рейтингу «Головна фінансова премія року 2024» від Асоціації українських банків. Для визначення переможця, організатор проаналізував офіційну звітність діяльності банків.

«Наш банк має міцний запас ліквідності та є надійним партнером для бізнес-клієнтів. Завдяки стабільності та всебічній експертизі банку ми пропонуємо бізнесу зручний щоденний банкінг та допомагаємо будувати плани та розвивати проєкти навіть в умовах війни та невизначеності. Дякуємо Асоціації українських банків за визнання, а нашим клієнтам за довіру», - коментує Александр Чеснакофф, член правління Креді Агріколь. 

По результатах діяльності у 2023 році депозитний портфель Креді Агріколь перевищив 90 млрд грн, збільшившись майже в 1,5 рази (на 26 млрд грн або +41%) порівняно з груднем 2022 року, що підтверджує довіру наших клієнтів.

Креді Агріколь пропонує своїм клієнтам оптимальний вибір програм з розміщення тимчасово вільних коштів для отримання максимального додаткового прибутку. Дізнавайтесь більше про умови депозитів для юридичних осіб тут.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно