Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь ексклюзивний фінансовий партнер конференції «Ефективне управління агрокомпаніями»

23 Серпня 2024

Креді Агріколь виступає ексклюзивним фінансовим партнером ювілейної осінньої події - Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями». Тож запрошуємо наших клієнтів та партнерів відвідати 12 вересня у Mayachok Event Hall захід, котрий єднає навколо себе весь агробізнес.

Головна тема заходу - «Агромайбутнє України: відновлюємо, вдосконалюємо, крокуємо вперед». На конференції також будуть обговорюватись питання щодо аграрного сектору України на шляху до ЄС, бізнес-інвестування, ефективність аграрних інновацій, автоматизація процесів сьогодення та перспективи аграрного сектору.

«Традиційно агробізнес - один із основних стратегічних напрямів для нашого банку. Ми завжди поруч із агрокомпаніями та робимо свій внесок у їхні історії розвитку: фінансуємо їхні потреби, розвиваємо партнерські програми та підтримуємо провідні спеціалізовані заходи для обміну досвідом та експертизою», - Наталія Порвіна, директорка департаменту підтримки агробізнесу та ESG напряму Credit Agricole.

LFM – 2024 стане місцем зустрічі агровиробників, представників ресурсних та сервісних компаній, інноваційних стартапів та провідних інвесторів, де вони зможуть обмінятися стратегічним плануванням та думками щодо формування українського агробізнесу. Організаторами LFM – 2024 виступили асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція UCABevent.

Детальніша інформація про захід та реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/KevjDNAi

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно