Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь другий серед найстійкіших банків України у рейтингу порталу «Мінфін»

25 Серпня 2021

Креді Агріколь піднявся на одну сходинку вгору та посів друге місце у рейтингу найстійкіших банків України за результатами 2 кварталу 2021 року за версією порталу «Мінфін». До рейтингу увійшли 34 банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.

«28 років Креді Агріколь успішно працює на українському ринку і щоразу підтверджує свою стійкість та статус надійного партнера. Все це завдяки міцному фундаменту - позитивним фінансовим результатам, постійній підтримці міжнародної фінансової Групи, високому рівню довіри клієнтів, і, звичайно, потужним позиціям по капіталу та ліквідності. Ви завжди можете покладатися на Креді Агріколь!» - розповідає Галина Жукова, заступниця голови правління  Креді Агріколь Банку.

«Мінфін» щоквартально досліджує та оцінює стійкість українських банків на підставі інформації з офіційних та відкритих джерел станом на кінець кварталу. Загальний бал рейтингу банків визначається як середнє арифметичне балів, отриманих банком за трьома групами показників: стійкість банку, лояльність вкладників, оцінка аналітиків. В рейтингу враховуються такі показники: якість активів, ліквідність, можливість зовнішньої підтримки, приріст вкладів, платіжна репутація тощо. Детальні результати рейтингу за посиланням

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно