Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк знову досяг рекорду і видав 2 млрд грн кредитів на авто

21 Грудня 2018

Вже третій рік поспіль Креді Агріколь Банк – лідер з автокредитування – досягає позначки у 2 млрд грн виданих кредитів на авто. Такий високий результат вдалося отримати менше, ніж за 11 місяців 2018 року.                    

З нагоди рекорду Креді Агріколь Банк продовжує гарну традицію дарувати клієнтам запас «Пального на рік». Це подяка клієнтам за їхню довіру та вибір. Тому два клієнти, позики яких стали «двохмільярдними» у портфелі банку, отримали по 1 тонні пального кожен.  

Власниками річного запасу пального стали Віктор Боровик, який оформив кредитний договір на авто Renault Sandero, а також Дмитро Калиновський, водій Porsche Macan. Обидва переможці купили автомобілі у Києві.    

«Креді Агріколь – головний банк країни для автолюбителів. Ми пишаємося тим, що за 11 років роботи на ринку нам вдалося втілити автомобільні мрії понад 50 тисяч українців. Наш банк дуже цінує вибір клієнтів, тому ми продовжуємо традицію дарувати річний запас пального. Сьогодні ми знову святкуємо 2 млрд грн виданих кредитів і вдячні клієнтам за їхню лояльність», - коментує Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу Креді Агріколь Банку.   

У 2007 році Креді Агріколь був одним із перших банків на українському ринку, що почав активно розвивати автокредитування фізичних осіб. Протягом кількох останніх років банк стабільно утримує провідні позиції у цій сфері, займаючи 40% українського ринку. Це підтверджують численні нагороди в номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів, партнерство з понад 400 автосалонами та провідними автовиробниками.       

«Наш банк – визнаний лідер на ринку автокредитування України, тому ми прагнемо відповідати цьому статусу, надаючи найкращі умови продуктів та найвищий рівень послуг нашим клієнтам. Клієнти довірять нам, адже ми пропонуємо прозорі умови кредитування, комфорт і широку партнерську мережу. Наш банк єдиний в Україні має сертифікат відповідності міжнародному стандарту ISO 9001:2015 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування», це гарантує клієнтам якість послуг», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зав’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно