Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на головну подію фестивалю «Французька весна» в Україні

04 Червня 2021

Креді Агріколь вже вшосте підтримує фестиваль «Французька весна» у якості генерального партнера. Запрошуємо на головну подію фестивалю – феєричну виставу «Я – мрія…», яка відбудеться 11 та 12 червня, початок о 22:00 у Києві на Софійській площі.

Вхід на виставу можливий лише за наявності електронного квитка, що дозволить забезпечити виконання санітарних норм під час заходу. Квиток безкоштовний. Завчасно зареєструйтеся, щоб мати змогу його отримати:

Кількість квитків обмежена, проте всі бажаючі можуть долучитися до перегляду вистави наживо 11 червня на цифрових платформах Суспільного мовника Facebook та Youtube Суспільне Культура. Телевізійна версія буде показана в ефірі каналу UA: Культура.

 «Я – мрія…» – монументальна світлова проєкція, побудована з використанням 3D-технологій. Вітрина новітніх французьких досягнень у технічній сфері. Вистава створена компанією ”Spectaculaires, Les Allumeurs d’images” (м. Ренн), яка з 1987 року заявляє про себе як активний та інноваційний творчий колектив, що працює у сфері світлових шоу, фахівець ”високої моди” монументальних зображень. Вистава пройде під оригінальний музичний супровід легендарного українського гурту «Dakha Brakha».

«Французька весна» в Україні присвячена культурному обміну між Францією та Україною. Цьогоріч фестиваль стартував 25 березня у Харкові та в цілому охопив вісім міст:  Київ, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одесу, Рівне та Харків. У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією частина заходів фестивалю відбулася в онлайн-форматі.  Організаторами фестивалю виступають Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа закладів «Альянс франсез» в Україні. 

Детальна інформація про виставу «Я – мрія…» та фестиваль тут http://printempsfrancais.com.ua/uk/

Розклад заходів фестивалю тут: http://printempsfrancais.com.ua/wp-content/uploads/2021/05/programme-mai-juin-26_05-ukr.pdf

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно