Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк впроваджує новий інтернет-банкінг для юридичних осіб «CABINET»

23 Жовтня 2017

Креді Агріколь Банк починає впровадження нового інтернет-банкінгу для юридичних осіб «CABINET». Нова система покриватиме всі потреби клієнтів – від проведення платежів до створення заявок на будь-які банківські продукти.   

Враховуючи те, що розробка кожного з модулів системи потребує певного часу, впровадження інтернет-банкінгу умовно розділено на кілька фаз, щоб клієнти якнайшвидше змогли почати користуватися новим рішенням. Отже, вже у листопаді розпочнеться міграція діючих клієнтів банку на нову систему. На момент міграції в новому інтернет-банкінгу буде доступний функціонал по операціях з національною валютою.  

Підключення нових клієнтів почнеться після успішного старту міграції. Наступним кроком стане модуль з керування зарплатними проектами, корпоративними картками та депозитами. Cлідкуйте за новинами!

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно